Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-05@20:15:02 GMT

راهنمای خرید مودم ADSL در بازار

تاریخ انتشار: ۷ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۳۸۹۹۹۵

راهنمای خرید مودم ADSL در بازار

خبرگزاری میزان- باتوجه به وجود انواع مختلف مودم در بازار در این گزارش سعی در راهنمایی افراد برای خرید این وسیله شده است. تاریخ انتشار: 20:40 - 07 فروردين 1399 - کد خبر: ۶۰۸۳۷۴

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری میزان، مودم‌های ADSL در بازار انواع متفاوتی دارد که در این گزارش سعی شده افراد را برای خرید این محصول تا حدودی آشنا کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تعداد پورت‌های LAN موجود در مودم‌های ADSL یکی از عوامل ایجاد تفاوت در آن‌هاست.

امروزه اکثر مودم‌های ADSL در ۲ نوع تک پورت و چهار پورت تولید و عرضه می‌شوند و عامل مهم دیگر در پورت‌های LAN سرعت آن‌هاست.

معمولا مودم‌های موجود با پورت ۱۰/۱۰۰ Mbps و تعداد محدود و جدیدتر آن‌ها با پورت سرعت ۱۰/۱۰۰/۱۰۰۰ Mbps عرضه می‌شوند.

مودم ADSL با استفاده از زوج سیم تلفن، اینترنت را دریافت می‌کند و با پورت LAN یا WiFi این اینترنت را به کامپیوتر‌هایی که از آن استفاده می‌کنند، انتقال می‌دهد.

اگر شما تنها یک کامپیوتر در منزل یا محل کارتان دارید که می‌خواهد از اینترنت به‌صورت کابلی استفاده کنید، مودم‌های تک پورت نیاز شما را برطرف می‌سازد، اما اگر تعداد کامپیوتر‌هایی که می‌خواهند از اینترنت به‌صورت کابلی استفاده کنند بیشتر از یک کاربر است، باید سراغ مودم‌های چهار پورت بروید.

در این بین اگر در یک شبکه منزل یا شبکه کوچک اداری علاوه بر استفاده از اینترنت نیاز به تبادل فایل و دیتا به مقدار زیاد بین کامپیوتر‌ها دارید، بهترین گزینه به کارگیری مودم‌هایی با پورت LAN سرعت ۱۰/۱۰۰/۱۰۰۰ Mbps است.

یکی از مهمترین نکاتی که در انتخاب مودم‌های ADSL اهمیت دارد امکان ارائه اینترنت به‌صورت WiFi است.

WiFi یا استاندارد IEEE ۸۰۲.۱۱ پروتکل انتقال دیتا از طریق وایرلس روی فرکانس ۲.۴ GHz یا ۵ GHz است که خود شامل استاندارد‌های b/a/g/n/ac می‌باشد که b قدیمی‌ترین و ac جدیدترین آن‌هاست.

برای داشتن حداکثر سرعت ممکن مثلاً (AC ۱۷۵۰ Mbps) باید هم مودم و هم کارت شبکه وایرلس از این استاندارد مشترک (AC ۱۷۵۰ Mbps) پشتیبانی کند. در غیر این صورت با بالاترین استاندارد مشترکی که پشتیبانی می‌کنند، کار خواهند کرد.

تعداد و نوع آنتن‌های موجود در مودم نیز از اهمیت ویژه‌ای برخوردارند به طوریکه می‌توان گفت هرچه تعداد آنتن‌های مودم بیشتر باشد پهنای باند مودم‌ها نیز بیشتر می‌شود.

مودم‌ها در انواع تک آنتن، دو آنتن و سه آنتن وجود دارد که هم به‌صورت آنتن اینترنال و هم اکسترنال وجود دارد.

بیشتر بخوانید: راهنمای خرید فلش مموری در بازار

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی وزارت ارتباطات اقتصاد ایران مودم های ADSL مودم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۸۹۹۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت نیسان سانی در بازار، قدیمی‌ترین خودرو وارداتی

نیسان سانی را می‌توان قدیمی‌ترین و به اصطلاح دمده‌ترین خودرو وارداتی جدید بازار ایران نامید. قیمت نیسان سانی به‌طور رسمی از سوی جهان نوین آریا معادل یک میلیارد و ۳۵۰ میلیون تومان اعلام شده است، بااین‌حال برای خرید نیسان سانی از بازار باید مبلغ بیشتری را هزینه کنید.

به گزارش دیجیاتو، درحال‌حاضر قیمت نیسان سانی در بازار آزاد، حدود ۲.۵ میلیارد تومان است. البته قیمت‌ها در یک سطح نیستند؛ به عنوان مثال یک فروشنده نیسان سانی خود را با قیمت ۲.۴ میلیارد تومان به معرض فروش گذاشته است، درحالی‌که فروشنده دیگری برای همین مدل خودرو ۲.۷ میلیارد تومان طلب می‌کند. در جدول زیر به بررسی این قیمت‌ها پرداخته‌ایم.

قیمت نیسان سانی در بازار آزاد، اردیبهشت ۱۴۰۳:

نیسان سانی علاوه برآن‌که یک خودرو قدیمی و ازمدافتاده محسوب می‌شود، در رده ارزان‌ترین خودرو‌های وارداتی نیز قرار می‌گیرد. بااین‌حال فروشندگان این خودرو تصمیم گرفته‌اند تا نیسان سانی را به دو برابر قیمت اعلامی واردکننده بفروشند! بدیهی است که پرداخت مبلغ ۲.۵ میلیارد تومانی برای خرید نیسان سانی در شرایط فعلی توجیه ندارد؛ بنابراین توصیه می‌کنیم مدتی صبر پیشه کنید تا هیجان تورمی قیمت این خودرو کاسته شود.

با مبلغی کمتر از ۲.۵ میلیارد تومان، گزینه‌های جذاب بسیاری در دسترس شما هستند. ازجمله جذاب‌ترین گزینه‌ها در بازه قیمتی ۲ الی ۲.۵ میلیارد تومان می‌توان به پژو ۲۰۰۸ و کیا سراتو وارداتی با کارکرد کمتر از ۵۰ هزار کیلومتر اشاره کرد. خرید خودرویی همچون فونیکس تیگو ۷ پرو پرمیوم یا فونیکس FX از بازار آزاد نیز با مبالغ ۲ و ۲.۳ میلیارد تومان امکان‌پذیر است. حتی می‌توانید با مبلغ ۲.۳ میلیارد تومان، نسخه‌های تمیز و کم‌کارکرد نیسان جوک را خریداری کنید. بدیهی است که در کنار این رقبای قدرتمند، نیسان سانی اقتصادی با موتور ۱.۵ لیتری تنفس طبیعی و گیربکس چهارسرعته AT حرف چندانی برای گفتن نخواهد داشت.

دیگر خبرها

  • حراج سکه بانک مرکزی؛ بهترین پیشنهاد برای خرید سکه دولتی
  • ۳۲ مرکز خرید گندم و کلزا در مازندران تجهیز شدهذاست
  • مذاکره وزارت ارتباطات برای ارتقای کیفیت مودم‌های داخلی + فیلم
  • پیش‌بینی جالب درباره قیمت طلا در هفته آینده
  • مذاکره وزارت ارتباطات برای ارتقا کیفیت مودم‌های داخلی + فیلم
  • قیمت نیسان سانی در بازار، قدیمی‌ترین خودرو وارداتی
  • کاربرد ها و راهنمای خرید لوله استیل مانیسمان
  • خروج نقدینگی از بازار سرمایه ادامه‌دار شد
  • بلاتکلیفی فعالان بازار برنج
  • تورم و گرانی مسکن زنگ خطر بحران را به صدا درآورد؛ 3 تصویر از افزایش قیمت مسکن